Skrova

Skrova Outdoor Photo Spot

Historien

Grunnlagt 2013

 

Skrova

Skrova Outdoor Photo Spot, SOPS, ble grunnlagt i 2013 for å presentere og formidle fotografier i permanente utendørsutstillinger på øya Skrova i Lofoten. Fotografiene er fra norske og internasjonale fotografer og billedkunstnere.

SOPS drives som en idealistisk forening og er registrert i frivillighetsregisteret. Foreningen består av et styre på 5 personer med tilknytning til Skrova. Utstillingene er basert på donerte fotografier. Fotografiene blir montert og vedlikeholdt av SOPS, og finansieres gjennom støttemedlemskap, gaver og diverse sosiale arrangementer.

Se våre utstillere

Styret i SOPS

Består av 5 personer

 

Knyttet til Skrova

Anders portrett

Anders Carlson

Reklamefotograf fra Sverige. Bosatt i Stockholm og Skrova. Driver også et fotogalleri på øya.

Egil portrett

Egil Edvardsen

Egil er født og oppvokst og bor i skrova. Egil er fisker og altmuligmann og elsker nye og spennende prosjekter.

Monica portrett

Monica Ellingsen

Kunstfotograf med kjærlighet for sort/hvit bilder. Hun har hatt en rekke gruppe og separatutstillinger i hele Norge. Monica bor og jobber i Skrova og driver Galleri Skrova med Anders.

Roy portrett

Roy Stokvik

Hjemvendt lofotværing, bosatt i Skrova etter mer enn 30 år sørpå. Roy er landmåler av yrke, men på fritiden er han snekker, fisker, seiler og handyman..

Martin portrett

Martin Otterbeck

Leder i SOPS og filmfotograf med base i Oslo. Martin forelsket seg i Skrova og Lofoten da han bygde om en gammel oljetank til fritidsbolig. Besøker øya så ofte han kan.

Alt skjer på

Dugnad